Consultoria d'Empresa Familiar

Consulta gratuïtaRespondemos en menos de 24h

Experts en continuïtat d'empreses familiars

Portem 12 anys ajudant a les famílies empresàries a mantenir l’èxit a través de les generacions.

Ens dediquem a la consultoria d’Empresa Familiar. Oferim serveis de planificació del relleu generacional i de gestió dels problemes derivats de les relacions Família-Empresa, així com consultoria en l’àmbit del negoci i la estratègia empresarial. El nostre objectiu és assegurar la continuïtat de l’empresa familiar al llarg del temps i de les generacions. En Family Business Solutions ajudem des de la proximitat, amb rigor i fent tot l’acompanyament de la família empresària des del diagnòstic inicial fins que les accions planificades estan ja en marxa i a plena satisfacció dels nostres clients.

Serveis

Protocol familiar

Ajudem a planificar amb temps la successió i el relleu generacional mitjançant l’elaboració d’un Protocol familiar. Acompanyem a la família en el procés d’escollir els successors, formar-los i acompanyar-los des de la generació sortint en el traspàs de poders.

Planificació de la succesió

Ajudem a planificar amb temps la succesió i el relleu generacional. Acompanyem a la família en el procés d’escollir els successors, formar-los i acompanyar-los des de la generació sortint en el traspàs de poders.

Pactes de família

Assessorem a la família i l’ajudem a identificar quins aspectes concrets necessita resoldre i a consensuar solucions en uns Pactes de família. A continuació, treballem fins a la plena implantació dels mateixos.

Òrgans de govern

Definim l’estructura dels òrgans de govern i acompanyem a les famílies en la creació i la posada en marxa del Consell d’Administració, del Consell de Família, de l’Assemblea Familiar i del Comitè de Direcció.

Coaching

Acompanyem tant a la generació entrant com a la generació sortint en el procés de relleu generacional, posant especial èmfasis en treballar la comunicació i la feina intergeneracional entre els membres de la família.

Professionalització

Dissenyem la professionalització del negoci amb la incorporació de professionals externs si és necessari i ajudem a implementar nous models de negoci, la cultura de la planificació estratègica i el Comitè de Direcció.

Planificació estratègica

Treballem conjuntament amb l’equip de l’empresa familiar per reformular la visió de l’empresa i l’estratègica competitiva, confeccionar i/o millorar el pla estratègic i posteriorment assegurar la implantació del mateix.

Resolució de conflictes

Ajudem a la família a edificar els ciments d’una bona comunicació i a adoptar eines per tal que els familiars sàpiguen detectar a temps els conflictes i abordar-los amb els menors danys per la família i l’empresa.

Formació per empreses familiars

Dissenyem programes formatius a mida i oferim acompanyament personalitzat pel desenvolupment de les competències personals, amb l’objectiu de cobrir les necessitats específiques de la família empresària.

Optimització fiscal

Col·laborem amb les famílies per definir la millor estructura societària i patrimonial, minimitzant riscos i optimitzant la seva posició fiscal, i l’ajudem a anticipar els efectes de futures donacions i transmissions patrimonials.

Consultoria d'Empresa Familiar
Especialitzada en negocis familiars

Sobre nosaltres

Family Business Solutions és una consultora especialitzada en empreses familiars que neix el 2009 de la mà de Ricard Agustín per ajudar a les empreses familiars a assolir la continuïtat i a mantenir l’èxit a través de les generacions.

Durant aquests 12 anys, des de Family Business Solutions hem ajudat en el procés de relleu generacional a més de 150 famílies empresàries del país en diferents moments generacionals i de diferents setors, i hem col·laboratamb diversos centenars en tallers i actuacions per a temes concrets.

Preguntes freqüents

La nostra feina es basa en la confiança i la comunicació transparent. Per aquesta raó, és important per nosaltres coneixèr-vos en persona i que ens expliqueu en detall la qüestió que us preocupa. Aquesta primera reunió és gratuïta i sense compromís. Quan ja tinguem tota la informació que necessitem, valorarem el vostre cas i us exposarem un pressupost ajustat a la vostra situació.

Encara que tenim clients a diferents àrees d’Espanya, la major part de la nostra activitat es centra en empreses familiars de Catalunya, Aragó, el País Basc, Madrid i les Illes Balears.

Estem especialitzats en la consultoria d’Empresa familiar. Després de més de 12 anys hem ajudat a empreses familiars de pràcticament tots els sectors i comptem amb l’experiència suficient per oferir una atenció global a les famílies: relleu generacional, òrgans de govern, professionalització, assessorament legal i fiscal, planificació estratègica, resolució de conflictes i mediació, i formació personalitzada, entre altres àmbits.

Alguns dels nostres clients

SOL·LICITA UNA TRUCADA

T’agradaria parlar amb un dels nostres consultors per telèfon? Només cal que ens deixis les teves dades i et contactarem aviat. O, si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic.

M'agradaria parlar de:

¿Quieres recibir noticias y consejos sobre Empresa Familiar?Suscríbete a nuestra newsletter mensual y no te pierdas las últimas novedades