Consultoria d'Empresa Familiar

Consulta gratuïtaResponem en menys de 24h

  Experts en continuïtat d'empreses familiars

  Portem 15 anys ajudant a les famílies empresàries a mantenir l’èxit a través de les generacions.

  Ens dediquem a la consultoria d’Empresa Familiar. Oferim serveis de planificació del relleu generacional i de gestió dels problemes derivats de les relacions Família-Empresa, així com consultoria en l’àmbit del negoci i l’estratègia empresarial. El nostre objectiu és assegurar la continuïtat de l’empresa familiar al llarg del temps i de les generacions. En Family Business Solutions ajudem des de la proximitat, amb rigor i fent tot l’acompanyament de la família empresària des del diagnòstic inicial fins que les accions planificades estan ja en marxa i a plena satisfacció dels nostres clients.

  Serveis

  Protocol familiar

  Treballem amb la família empresària per ajudar-la a consensuar els diferents aspectes que es regulen al Protocol familiar. Un cop està llest, l’acompanyem en la seva implantació, per tal que sigui un document de treball pels familiars.

  Planificació de la successió

  Ajudem a planificar amb temps la succesió i el relleu generacional. Acompanyem a la família en el procés d’escollir els successors, formar-los i acompanyar-los des de la generació sortint en el traspàs de poders.

  Pactes de família

  Assessorem a la família en el relleu generacional i l’ajudem a identificar quins aspectes concrets necessita resoldre i a consensuar solucions en uns Pactes de família. A continuació, treballem amb ella fins a la plena implantació dels mateixos.

  Òrgans de govern

  Definim l’estructura dels òrgans de govern empresarials i familiars i acompanyem a les famílies en la creació i la posada en marxa del Consell d’Administració, del Consell de Família, de l’Assemblea Familiar i del Comitè de Direcció.

  Coaching

  Acompanyem tant a la generació entrant com a la generació sortint en el procés de relleu generacional, posant especial èmfasis en treballar la comunicació i la feina intergeneracional entre els membres de la família.

  Professionalització

  Dissenyem la professionalització del negoci amb la incorporació de professionals externs si és necessari i ajudem a implementar nous models de negoci, la cultura de la planificació estratègica i el Comitè de Direcció.

  Planificació estratègica

  Treballem conjuntament amb l’equip de l’empresa familiar per reformular la visió de l’empresa i l’estratègia competitiva, detectar i prevenir riscos, confeccionar i/o millorar el pla estratègic i assegurar la implantació del mateix.

  Resolució de conflictes

  Ajudem a la família a edificar els ciments d’una bona comunicació i a adoptar eines per tal que els familiars sàpiguen detectar a temps els conflictes i abordar-los amb els menors danys per la família i l’empresa.

  Formació per empreses familiars

  Dissenyem programes formatius a mida i oferim acompanyament personalitzat pel desenvolupment de les competències personals, amb l’objectiu de cobrir les necessitats específiques de la família empresària.

  Assessorament legal i fiscal

  Assessorem a la família en l’àmbit legal i fiscal, abans i després de la successió, per definir la millor estructura societària i patrimonial, minimitzant riscos i optimitzant la seva posició fiscal.

  Consultoria d'Empresa Familiar
  Especialitzada en negocis familiars

  Sobre nosaltres

  Family Business Solutions és una consultora especialitzada en empreses familiars que neix el 2009 de la mà de Ricard Agustín per ajudar a les empreses familiars a assolir la continuïtat i a mantenir l’èxit a través de les generacions.

  Durant aquests 15 anys, des de Family Business Solutions hem ajudat en el procés de relleu generacional a més de 220 famílies empresàries del país en diferents moments generacionals i de diferents setors, i hem col·laboratamb diversos centenars en tallers i actuacions per a temes concrets.

  Preguntes freqüents

  La nostra feina es basa en la confiança i la comunicació transparent. Per aquesta raó, és important per nosaltres coneixèr-vos en persona i que ens expliqueu en detall la qüestió que us preocupa. Aquesta primera reunió és gratuïta i sense compromís. Quan ja tinguem tota la informació que necessitem, valorarem el vostre cas i us exposarem un pressupost ajustat a la vostra situació.

  Tot i que tenim clients a diferents àrees d’Espanya, la major part de la nostra activitat es centra en empreses familiars de Catalunya, Aragó, el País Basc, Madrid i les Illes Balears.

  Estem especialitzats en la consultoria d’Empresa familiar. Després de més de 12 anys hem ajudat a empreses familiars de pràcticament tots els sectors i comptem amb l’experiència suficient per oferir una atenció global a les famílies: relleu generacional, òrgans de govern, professionalització, assessorament legal i fiscal, planificació estratègica, resolució de conflictes i mediació, i formació personalitzada, entre altres àmbits.

  Alguns dels nostres clients

  SOL·LICITA UNA TRUCADA

  T’agradaria parlar amb un dels nostres consultors per telèfon? Només cal que ens deixis les teves dades i et contactarem aviat. O, si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic.

   M'agradaria parlar de:

   ¿Quieres recibir noticias y consejos sobre Empresa Familiar?Suscríbete a nuestra newsletter mensual y no te pierdas las últimas novedades. ¡Más de 400 familias empresarias ya nos leen!
   Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
   Privacidad