Salut de la teva empresa

Abans de començar, us demanem que ompliu el següent formulari:

-

Aquest qüestionari està dirigit a aquells empresaris que necessiten saber si la manera en què s’estan realitzant les cosas a la companyia segueix la direcció òptima per garantir la sostenibilitat d’aquest.

 

1.Estic satisfet de l’evolució de las ventes de la companyia i difícilment podríem absorbir un creixement superior.
2.Estimo que la rendibilitat de la companyia és superior a la mitjana del sector i això garanteix la solidesa financera de l’empresa.
3.A la companyia tenim un pla estratègic que projecta vendes, rendibilitat, inversions i recursos a un termini mínim de tres anys vista.
4.Tenim una avantatge competitiva que ens diferencia dels nostres principals competidors i que pot ser sostenible en el temps.
5.La companyia té una missió (per què som aquí) i una visió (on volem ser en uns anys) que és coneguda per tots els empleats.
6.Tant jo com els meus col·laboradors clau som capaços de delegar la feina i responsabilitats adequadament.
7.Estem tranquils perquè actuar en el dia a dia no ens absorbeix la totalitat del nostre temps. Així, podem dedicar esforços a analitzar interna i externament la companyia i a pensar on volem ser en els pròxims anys i com ho farem.
8.En els últims anys hem donat passes suficients cap a la transformació digital de la companyia.
9.Tenim un equip motivat i anem rejovenint la plantilla sistemàticament.
10.Ens sentim satisfets de com flueix la comunicació a la compayia.Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad