Repensant l'Empresa Familiar

Repensant l’Empresa Familiar

Repensant l’Empresa Familiar és la sèrie de vídeos sobre temes relacionats amb les famílies empresàries, elaborats de manera periòdica per l’equip de consultors de Family Business Solutions. En cada un dels vídeos anirem analitzant, des d’una nova òptica, les problemàtiques típiques de les empreses familiars.

L’objectiu de Repensant l’Empresa Familiar és tractar els problemes i reptes que han d’enfrontar les famílies empresàries amb un nou enfocament, així com presentar temes novedosos i menys coneguts en el sector, relacionats amb aquest tipus de negocis.

10. Decàleg de l'accionista responsable

9. Coaching en el relleu generacional

8. La confiança a l'empresa familiar

7. El Protocol familiar: Abast legal

6. El paper dels familiars polítics a l'Empresa Familiar

5. El Quadre de Comandaments Familiar

4. Abraçar els conflictes a l'empresa familiar

3. La confusió de rols a l'empresa familiar

2. El Mapa de Riscos Familiar

1. Dia Internacional de la Família

Com et podem ajudar?

Contacta’ns al 93 467 21 59 o envia’ns la teva consulta a info@fb-solutions.es.

“Des de l’any 2011, Family Business Solutions ens ha ajudat a ordenar el Govern de l’empresa, transmetent-nos durant el procés una gran confiança i el bon fer del seu equip”

Miguel Ángel García Cámara
President del Consell de família, Lontana
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad