Optimització fiscal

Optimització  fiscal - Consultoría de Empresa Familiar

Reestructuracions patrimonials i optimització fiscal

L’experiència ens demostra que la fiscalitat és un dels principals motius de preocupació de les famílies empresàries, especialment pel grau de desconeixement del tema i per les implicacions que té a nivell familiar i empresarial.

Són moltes les empreses familiars que van creixent en mida i complexitat, també societària, que no es plantegen quina hauria de ser la seva capçalera, si d’ella haurien de penjar la resta de societat, etc. No tenir ben solventat aquest tema pot ser objecte de duplicitats, tant a nivell de burocràcia com en el moment de pagar impostos.  

També és important preveure amb temps l’impacte fiscal de les donacions, successions i tot tipus de transmissions patrimonials. 

Així com en altres camps la família empresària acostuma a ser autosuficient, en aquest en concret, amb lleis molt canviants i no sempre de fàcil interpretació, estar en mans de bons professionals, coneixedors de les últimes novetats en aquesta matèria, és sinònim, de tranquil·litat i de forts estalvis. 

A Family Business Solutions ajudem a definir la millor estructura societària i ajudem a les famílies empresàries a definir la millor estructura societària i patrimonial, la que minimitza riscos empresarials i, sempre dins de la legalitat vigent, la que millor optimitza la seva posició fiscal. També ajudem a anticipar els efectes de futures donacions i transmissions patrimonials.

Com podem ajudar-te?

Contacta’ns al 93 467 21 59 o envia’ns la teva consulta a info@fb-solutions.es.

“Family Business Solutions ens va fer un anàlisis de riscos. Un treball genial!”

cementos molins
Joaquín Molins Gil
President, Cartera d'Inversions Cementos Molins

Solucions

  • Reestructuracions societàries i patrimonials
  • Optimització fiscal
  • Impost de Successions i Donacions

T'agradaria posar-te en contacte amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24h per ajudar-te