Formació per empreses familiars

Formació - Consultoría de Empresa Familiar

Els programes formatius a mida (In Company) són clau per a la capacitació i la professionalització de l’empresa familiar. La formació contínua permet treballar i desenvolupar les competències personals i professionals d’aquells membres de la família empresària i dels empleats de l’empresa familiar que ho necessitin per tal d’exercir correctament el seu rol.

A Family Business Solutions dissenyem els nostres programes formatius  segons les necessitats dels professionals clau de l’empresa familiar i dels membres de la família empresària. A partir de la detecció del propi estil de comportament, treballem les fortaleses, les debilitats crítiques, els motivadors i els temors de cada professional, d’una forma personalitzada i amb un enfocament sistèmic.

A Family Business Solutions oferim formació a mida i personalitzada per a directius d’empreses familiars i membres de famílies empresàries. Aquest acompanyament formatiu s’orienta a la construcció d’equips d’alt rendiment i a la millora de les pròpies habilitats directives.

Formació personalitzada per construir equips d’alt rendiment i per millorar les habilitats directives

Oferim cursos a mida, amb un acompanyament personalitzat i enfocats a cobrir les necessitats individuals de cada família i empresa, amb l’objectiu de donar resposta a dues grans necessitats:

Construir equips d'alt rendiment

En petits grups i segons les necessitats de cada grup, treballarem els aspectes imprescindibles per millorar l’eficàcia i les relacions dels equips, com els estils de comportament i els perfils DISC, el compliment de tasques, l’obtenció de resultats o la comunicació amb la resta de companys de l’equip. El resultat serà una millora en la qualitat de les relacions entre els diferents membres de l’equip i de l’ambient laboral, que permetrà aconseguir un equip més cohesionat, motivat, productiu i eficaç.

Millorar les habilitats directives

Aquest programa individual s’orienta a potenciar les habilitats de gestió, per tal de desenvolupar els propis dots de lideratge i aquelles competències relacionals imprescindibles per a esdevenir un bon líder. Gràcies a aquesta formació, el professional millorarà la seva capacitat de gestió i direcció d’equips, alhora que adquirirà les eines necessàries per prevenir i resoldre conflictes. En funció de les necessitats personals, es treballaran temàtiques com l’assertivitat, els estils de comunicació, l’empatia, els nivells d’escolta, els tipus de feed-back i/o la confiança.

Com podem ajudar-te?

Contacta’ns al 93 467 21 59 o envia’ns la teva consulta a info@fb-solutions.es.

“Amb Family Business Solutions hem avançat com Empresa i com Família”

Alfonso Ruiz Baró
Director general, Pinturas Lepanto

Solucions

  • Formació especialitzada en empreses familiars
  • Disseny de programes formatius a mida (In Company)
  • Acompanyament personalitzat pel desenvolupament de les competències personals
  • Cursos per millorar habilitats clau: comunicació, lideratge i gestió d’equips

Per què escollir-nos?

Formació a mida i acompanyament personalitzat

Formació per empreses familiars

Especialitzats en Empresa Familiar

Nuestro equipo

Necessites més informació?

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad