Formació per empreses familiars

Formació - Consultoría de Empresa Familiar

Formació per empreses familiars

A Family Business Solutions coneixem la importància i el valor de la formació contínua per la capacitació i la professionalització de l’empresa familiar i els seus membres. Per això dissenyem programes formatius a mida (In Company) i oferim acompanyament personalitzat pel desenvolupament de les competències personals, amb l’objectiu de cobrir les necessitats específiques de les famílies empresàries.

Els nostres programes formatius estan dirigits a aquells professionals de l’empresa familiar que necessitin millorar les seves competències comunicatives i de lideratge. Utilitzem una metodologia personalitzada en els nostres cursos, orientada a l’aprenentatge actiu i al desenvolupament personal. En aquest sentit, tots els nostres programes compten amb un enfocament profesional, centrat en la perspectiva de la PNL (Programació Neurolingüística) i la filosofia del coaching, amb l’objectiu d’acompanyar, entrenar i integrar les pròpies capacitats de comunicació i de lideratge personal, entre d’altres.

Solucions

  • Formació especialitzada en empreses familiars
  • Disseny de programes formatius a mida (In Company)
  • Acompanyament personalitzat pel desenvolupament de les competències personals
  • Cursos per millorar habilitats clau: comunicació, lideratge i gestió d’equips

Com podem ajudar-te?

Contacta’ns al 93 467 21 59 o envia’ns la teva consulta a info@fb-solutions.es.

“Family Business Solutions ens va acompanyar en un moment delicat i transcendental per la nostra companyia, com va ser el relleu generacional i la professionalització, amb un resultat magnífic”

clínicum
Alfonso Alzamora Villalba
Director general, Clínicum

Formació en habilitats directives: Comunicació interpersonal. Lideratge i gestió d'equips

Comptem amb el següent catàleg formatiu de cursos per empreses familiars:

La comunicació eficaç del líder

 Programa formatiu dissenyat per dotar el participant dels elements essencials que caracteritzen la comunicació eficaç d’un líder. En el curs es treballa l’estructura i el procés de comunicació humana, quins tipus de comunicació i lideratge existeixen, quins components formen l’acte comunicatiu i amb quines barreres ens podem trobar. També es treballen els estils de comunicació interpersonal, els nivells d’escolta i el desenvolupament del lideratge personal.

Assertivitat i resolució de conflictes

Curs orientat a tots aquells professionals que necessiten millorar la qualitat de la comunicació a l’entorn de treball. En aquesta formació s’aprofundirà en el concepte d’assertivitat i el participant identificarà quin és el seu propi estil de comunicació predominant, ampliant la seva visió sobre la gestió i resolució de conflictes des d’una posició més responsable, constructiva i empàtica, respectant les pròpies necessitats i les del seu interlocutor.

Com generar confiança a través de la comunicació

Curs orientat a qualsevol professional que vulgui guanyar confiança a través del seu discurs. Aquest programa formatiu s’enfoca especialment en aquells aspectes relatius al llenguatge no verbal, el parallenguatge, l’entonació, els ritmes, les pauses, la importància del llenguatge corporal, les expressions facials i com transmetre confiança a través del nostre aspecte. Es treballaran les estratègies per controlar la por o l’ansietat i la creació del propi storytelling o narració. 

La comunicació emocional i els tipus de feed-back

Formació orientada a aquells participants que vulguin identificar i potenciar les competències emocionals pròpies de la comunicació, conèixer i assumir el nivell de desenvolupament personal i aprendre a utilitzar tècniques específiques com l’escolta activa, l’escolta empàtica o els tipus de feed-back, amb l’objectiu d’aplicar els nous coneixements adquirits amb cada un dels interlocutors, millorant la qualitat de les relacions tant en l’entorn personal com en el professional.

Com generar harmonia y eficàcia en equips de treball

Aquest programa està enfocat a acompanyar equips de treball cap a l’assoliment dels seus objectius. Generar harmonia a l’equip és una cosa fonamental pel desenvolupament de les tasques i el compliment dels objectius marcats. Això s’aconsegueix amb els factors i les condicions adequades pel bon funcionament del grup, aconseguint un equip motivat, productiu i eficaç. La comunicació és un dels factors fonamnentals en el funcionament eficient de les organitzacions i juga un paper primordial en la cohesió dels equips. 

Com són els nostres col·laboradors

A través del DISC, el més eficaç sistema de reconeixement dels estils de comportament, l’alumne aprendrà a identificar objectivament com a punt de partida quins són els seus propis estils de comportament i a reconèixer les fortaleses, debilitats, motivadors i temors en relació amb les seves habilitats com a comandament. D’aquesta manera aprendrà a percebre com són els membres del seu grup i a ajustar la relació i comunicació amb ells per detectar i reconèixer els diferents comportamentsi estils dels seus equips de treball, amb l’objectius últim de saber-los liderar adequadament.

Per què escollir-nos?

Formació a mida i acompanyament personalitzat

Formación para empresas familiares

Especialitzats en Empresa Familiar

Nuestro equipo

Necessites més informació?

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad