Coaching - Consultoría de Empresa Familiar

Coaching per famílies empresàries

En el moment del relleu generacional la família es troba amb alguns obstacles que cal abordar amb una nova perspectiva: el coaching.

D’una banda, veiem a molts joves que reben el mandat de “ser el successor” en temes de gestió de l’empresa familiar i que moltes vegades tenen el talent, però no l’experiència ni les eines necessàries per iniciar amb èxit la seva nova misió. A aquests joves cal ajudar-los per tal que, sense pressió, puguin treure el millor que porten a dins, sàpiguen aprofitar els punts forts del model de la generació sortint i comenceni a introduir el seu estil i model de gestió, minimitzant així el risc per l’empresa familiar i posant un èmfasis especial en les àrees de motivació, lideratge i comunicació, que seran claus en el període inicial.

D’altra banda, ens trobem amb que “la por a la jubilació” dels fundadors de l’empresa familiar fa que, en molts casos, no es prepari el relleu generacional amb temps i que els predecessors es resisteixin a deixar el seu càrrec en el moment adequat.

El coaching és una eina que pot ajudar de manera eficaç a les empreses familiars a afrontar aquests reptes i desafiaments. Iniciar un procés d’acompanyament pot convertir-se en una oportunitat per la família empresària per replantejar-se els seus objectius, millorar les relacions entre els seus membres, prendre consciència del seu estat actual i establir un pla d’acció per arribar fins on es necessiti estar.

A Family Business Solutions acompanyem tant a la generació entrant com a la generació sortint en el procés de relleu generacional, posant especial èmfasis en treballar la comunicació i el treball intergeneracional entre els membres de la família. A través del coaching ajudem el successor a descobrir el seu potencial, posar en pràctica les eines bàsiques de gestió i dissenyar la professionalització de l’empresa. Alhora, acompanyem el predecessor en la sortida del negoci, buscant maneres de que segueixi aportant valor a l’empresa familiar des dels òrgans de govern.

Com podem ajudar-te?

Contacta’ns al 93 467 21 59 o envia’ns la teva consulta a info@fb-solutions.es.

“Family Business Solutions ens va acompanyar en un moment delicat i transcendental per la nostra companyia, com va ser el relleu generacional i la professionalització, amb un resultat magnífic”

clínicum
Alfonso Alzamora Villalba
Director general, Clínicum

Solucions

  • Suport a la generació entrant al negoci
  • Acompanyament durant la sortida de l’anterior generació
  • Treball de les competències personals i de la comunicació
  • Desenvolupament de la capacitat de lideratge

Necessites més informació?

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad