Assessorament legal i fiscal

advocats d'empresa familiar

Reestructuracions patrimonials i optimització fiscal

L’experiència ens demostra que comptar amb un equip d’advocats d’empresa familiar que proporcioni un bon assessorament legal i una òptima planificació fiscal és clau pel futur del negoci. Ens consta que aquest és un dels principals motius de preocupació de les famílies empresàries, especialment pel grau de desconeixement del tema i per les implicacions que té en l’àmbit familiar i empresarial.

Volem insistir en la importància de l’assessorament legal i fiscal a les empreses familiars durant la planificació del relleu generacional, per preveure amb temps l’organització futura de la societat a través d’un Protocol familiar o altres pactes, com els Pactes de família o els Pactes Successoris a Catalunya, així com el possible impacte fiscal de successions, donacions i altres transmissions patrimonials.

A més a més, existeixen determinats processos i operacions, com són les fusions i les adquisicions, la planificació tributària i l’optimització fiscal, les reestructuracions societàries i patrimonials o la regulació dels òrgans de govern, entre d’altres, que per dur-se a terme requereixen la participació d’un advocat d’empresa familiar que comprengui les particularitats d’aquests negocis i que, a banda d’una empresa i d’un patrimoni, també està en joc la família.

El nostre equip d’advocats d’empresa familiar està íntegrament especialitzat en orientar a famílies empresàries en aquestes qüestions. Això ens permet oferir-vos un assessorament jurídic i tributari global, tant en àmbits que afecten l’empresa i el patrimoni familiar, com la relació de la família amb l’empresa i entre els seus membres.

Així com en altres camps la família empresària acostuma a ser autosuficient, en l’àmbit legal i fiscal, amb lleis molt canviants i no sempre de fàcil interpretació, la col·laboració d’un equip de consultors i advocats d’empresa familiar coneixedors de les últimes novetats en aquestes matèries és sinònim de tranquil·litat i de forts estalvis.

A Family Business Solutions assessorem i orientem la família empresària en aquelles qüestions legals i fiscals que la preocupen. En el moment del relleu generacional, realitzem un estudi fiscal i l’ajudem a planificar el procés i a anticipar els efectes de futures successions, donacions i transmissions patrimonials. També l’ajudem a definir la millor estructura societària i patrimonial, la que minimitza riscos empresarials i, sempre dins de la legalitat vigent, la que millor optimitza la seva posició fiscal.

Saber-ne més: Règim Fiscal de l’Empresa Familiar

Com podem ajudar-te?

Contacta’ns al 93 467 21 59 o envia’ns la teva consulta a info@fb-solutions.es.

“Amb Family Business Solutions hem avançat com Empresa i com Família”

Alfonso Ruiz Baró
Director general, Pinturas Lepanto

Solucions

  • Assessorament legal a empreses familiars
  • Reestructuracions societàries i patrimonials
  • Optimització fiscal
  • Impost sobre Successions i Donacions i Impost sobre el Patrimoni

T'agradaria posar-te en contacte amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24h per ajudar-te

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad