Serveis

Protocol familiar

Ajudem a planificar amb temps la successió i el relleu generacional mitjançant l’elaboració d’un Protocol familiar. Acompanyem a la família en el procés d’escollir els successors, formar-los i acompanyar-los des de la generació sortint en el traspàs de poders.

Llegir més
Planificació de la succesió

Ajudem a planificar amb temps la succesió i el relleu generacional. Acompanyem a la família en el procés d’escollir els successors, formar-los i acompanyar-los des de la generació sortint en el traspàs de poders.

Llegir més
Pactes de família

Assessorem a la família i l’ajudem a identificar quins aspectes concrets necessita resoldre i a consensuar solucions en uns Pactes de família. A continuació, treballem fins a la plena implantació dels mateixos.

Llegir més
Òrgans de govern

Definim l’estructura dels òrgans de govern i acompanyem a les famílies en la creació i la posada en marxa del Consell d’Administració, del Consell de Família, de l’Assemblea Familiar i del Comitè de Direcció.

Llegir més
Coaching

Acompanyem tant a la generació entrant com a la generació sortint en el procés de relleu generacional, posant especial èmfasis en treballar la comunicació i la feina intergeneracional entre els membres de la família.

Llegir més
Professionalització

Dissenyem la professionalització del negoci amb la incorporació de professionals externs si és necessari i ajudem a implementar nous models de negoci, la cultura de la planificació estratègica i el Comitè de Direcció.

Llegir més
Planificació estratègica

Treballem conjuntament amb l’equip de l’empresa familiar per reformular la visió de l’empresa i l’estratègica competitiva, confeccionar i/o millorar el pla estratègic i posteriorment assegurar la implantació del mateix.

Llegir més
Resolució de conflictes

Ajudem a la família a edificar els ciments d’una bona comunicació i a adoptar eines per tal que els familiars sàpiguen detectar a temps els conflictes i abordar-los amb els menors danys per la família i l’empresa.

Llegir més
Formació per empreses familiars

Dissenyem programes formatius a mida i oferim acompanyament personalitzat pel desenvolupment de les competències personals, amb l’objectiu de cobrir les necessitats específiques de la família empresària.

Llegir més
Optimització fiscal

Col·laborem amb les famílies per definir la millor estructura societària i patrimonial, minimitzant riscos i optimitzant la seva posició fiscal, i l’ajudem a anticipar els efectes de futures donacions i transmissions patrimonials.

Llegir més

Com et podem ajudar?

Contacta’ns al 93 467 21 59 o envia’ns la teva consulta a info@fb-solutions.es.

“Family Business Solutions ens va fer un anàlisis de riscos. Un treball genial!”

cementos molins
Joaquín Molins Gil
President, Cartera d'Inversions Cementos Molins