Serveis

Protocol familiar

Treballem amb la família empresària per ajudar-la a consensuar els diferents aspectes que es regulen al Protocol familiar. Un cop està llest, l’acompanyem en la seva implantació, per tal que sigui un document de treball pels familiars.

Llegir més
Planificació de la successió

Ajudem a planificar amb temps la succesió i el relleu generacional. Acompanyem a la família en el procés d’escollir els successors, formar-los i acompanyar-los des de la generació sortint en el traspàs de poders.

Llegir més
Pactes de família

Assessorem a la família en el relleu generacional i l’ajudem a identificar quins aspectes concrets necessita resoldre i a consensuar solucions en uns Pactes de família. A continuació, treballem amb ella fins a la plena implantació dels mateixos.

Llegir més
Òrgans de govern

Definim l’estructura dels òrgans de govern empresarials i familiars i acompanyem a les famílies en la creació i la posada en marxa del Consell d’Administració, del Consell de Família, de l’Assemblea Familiar i del Comitè de Direcció.

Llegir més
Coaching

Acompanyem tant a la generació entrant com a la generació sortint en el procés de relleu generacional, posant especial èmfasis en treballar la comunicació i la feina intergeneracional entre els membres de la família.

Llegir més
Professionalització

Dissenyem la professionalització del negoci amb la incorporació de professionals externs si és necessari i ajudem a implementar nous models de negoci, la cultura de la planificació estratègica i el Comitè de Direcció.

Llegir més
Planificació estratègica

Treballem conjuntament amb l’equip de l’empresa familiar per reformular la visió de l’empresa i l’estratègia competitiva, detectar i prevenir riscos, confeccionar i/o millorar el pla estratègic i assegurar la implantació del mateix.

Llegir més
Resolució de conflictes

Ajudem a la família a edificar els ciments d’una bona comunicació i a adoptar eines per tal que els familiars sàpiguen detectar a temps els conflictes i abordar-los amb els menors danys per la família i l’empresa.

Llegir més
Formació per empreses familiars

Dissenyem programes formatius a mida i oferim acompanyament personalitzat pel desenvolupment de les competències personals, amb l’objectiu de cobrir les necessitats específiques de la família empresària.

Llegir més
Assessorament legal i fiscal

Assessorem a la família en l’àmbit legal i fiscal, abans i després de la successió, per definir la millor estructura societària i patrimonial, minimitzant riscos i optimitzant la seva posició fiscal.

Llegir més

Com et podem ajudar?

Contacta’ns al 93 467 21 59 o envia’ns la teva consulta a info@fb-solutions.es.

“Family Business Solutions ens va ajudar a establir un Protocol familiar, cosa que ens ha facilitat la gestió futura de l’empresa”

Alfonso Garrido Parejo
CEO, Symaga
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad