empresa familiar excelente

A continuació, posem a la vostra disposició dos qüestionaris bàsics (amb 10 preguntes cadascun) que us facilitaran un primer diagnòstic elemental de l’estat de salut de l’empresa familiar. Així mateix, també se us recomanarà o no, segons la vostra situació, l’ajuda d’un expert extern.

Diagnòstic sobre l’empresa

Aquest qüestionari està dirigit a aquells empresaris que necessiten saber si la manera en què estan realitzant les coses a la companyia segueix la direcció òptima per garantir la sostenbilitat de la mateixa.

Diagnòstic sobre la relació Família-Empresa

Dirigit a empresaris membres de famílies empresàries en les quals puguin existir problemes d’harmonia familiar i de relació Família-Empresa. Per aquells que precisin saber si s’estan prenent les decisions adequades per assegurar la transmissió amb èxit de la companyia a les següents generacions.

Com et podem ajudar?

Contacta’ns al 93 467 21 59 o envia’ns la teva consulta a info@fb-solutions.es.

“Amb Family Business Solutions hem avançat com Empresa i com Família”

Alfonso Ruiz Baró
Director general, Pinturas Lepanto
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad